Taht İlkokulu
Taht Köyü Merkez BAYBURT

VİZYON

0İstiyoruz ki… *Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. *Her veli, okulumuzda, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. *Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. *Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. *Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

MİSYON

Taht İlköğretim Okulu, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.

Normal Eğitim

İl merkezine 22 km uzaklıktadır.

Taht İlkokulu Taht köyünde bulunmaktadır